Kardinal Imobiliare Brasov
Servicii

Site-ul www.proprietati-brasov.ro este un portal de anunturi imobiliare din Brasov, provenind atat de la particulari cat si de la agentiile imobiliare. Avand o baza de date completa, anunturi imobiliare actualizate zilnic cat si acoperire asupra intregului judet, acesta constituie un punct de reper pe piata imobiliara brasoveana, find foarte apreciat de catre cumparatori si vanzatori deopotriva datorita informatiei vaste, complete si mereu actualizata pe care o pune la dispozitia vizitatorilor sai.

Scopul principal al site-ului este de a facilita interactiunea partilor implicate in procesul tranzactiilor imobiliare, respectiv vanzatori si cumparatori.

In acest scop punem la dispozitia vizitatorilor nostri 2 module independente foarte utile in scopul tranzactionarii imobilelor pe piata brasoveana:
1. Modulul "trimitere oferta" care este adresat exclusiv vanzatorilor, dandu-le posibilitatea de a face cunoscuta oferta lor in mod gratuit atat particularilor cat si agentiilor imobiliare (la alegere), urmand ca pe viitor sa oferim si facilitatea publicarii de anunturi gratuite direct pe site.
2. Modulul "adaugare cerere" care este adresat exclusiv cumparatorilor, dandu-le posibilitatea de a face cunoscuta cererea lor atat particularilor cat si agentiilor imobiliare (la alegere)

Aditional, oferim un "modul de calcul al taxelor notariale" foarte util clientilor care doresc sa cumpere un imobil si au nevoie sa se informeze despre costurile notariale ale transferului dreptului de proprietate si un convertor de curs valutar necesar calcularii preturilor in monedele uzuale (lei, euro, usd)

CAUTA LOCUINTA PERFECTA